کنفرانس اویونیک هر دو سال یک‌بار و به‌صورت ملی برگزار می‌گردد. پس از برگزاری اولین دوره آن جهت بررسی و امکان تبادل تازه‌های صنعت الکترونیک هوانوردی در بین متخصصان صنعت و پژوهشگران دانشگاهی، دومین کنفرانس ملی اویونیک به همت پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان، سازمان صنایع هوایی و همچنین حمایت دانشگاه‌ها و صنایع بزرگ کشور در بهمن‌ماه ۱۳۹۳ برگزار گردید. هدف از این گردهمایی پیشبرد دانش اویونیک و رفع چالش‌های موجود در این صنعت، جهت ایجاد زمینه‌های لازم و تشویق محققان برای پرداختن جدی‌تر به موضوعات مرتبط با الکترونیک هوانوردی در صنعت هوایی بوده است. در این دوره از کنفرانس، مقالات نوآورانه مرتبط با زمینه مهندسی اویونیک (برق، الکترونیک، کنترل، مخابرات، ناوبری، سخت‌افزار و نرم‌افزار مرتبط با تمامی کاربردهای هوانوردی) در قالب فرمت ارائه‌شده مقالات مورد بررسی و پس از تایید کمیته علمی ارائه گردیدند. مجموعه کامل مقالات این کنفرانس علاوه بر چاپ و انتشار، توسط انتشارات بوم‍سازه (سیویلیکا) نمایه گردید. همچنین در کنار حضور متخصصین، نمایشگاهی از دستاوردهای شرکت‌های صنعتی و دانش‌بنیان در حاشیه این همایش برپا گردید. امید است برگزاری این‌گونه همایش‌ها باعث همگرایی بیشتر صنایع و دانشگاه‌های بزرگ کشور گردد.

شایان ذکر است دومین دوره این کنفرانس در سال ۹۷ به عنوان بهترین کنفرانس برگزار شده دانشگاه طی سال‌های اخیر مورد تقدیر مدیریت محترم دانشگاه صنعتی اصفهان قرار گرفت.