درباره کنفرانس

کنفرانس اویونیک هر دو سال یک‌بار و به‌صورت ملی برگزار می‌گردد. پس از برگزاری دومین دوره آن جهت بررسی و امکان تبادل تازه‌های صنعت الکترونیک هوانوردی در بین متخصصان صنعت و پژوهشگران دانشگاهی در دانشگاه صنعتی اصفهان، چهارمین دوره کنفرانس ملی اویونیک نیز به همت پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان، سازمان صنایع هوایی و همچنین حمایت دانشگاه‌ها و صنایع بزرگ کشور در آبان ماه ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد. هدف از این گردهمایی پیشبرد دانش اویونیک و رفع چالش‌های موجود در این صنعت، جهت ایجاد زمینه‌های لازم و تشویق محققان برای پرداختن جدی‌تر به موضوعات مرتبط با الکترونیک هوانوردی در صنعت هوایی است. در این دوره از کنفرانس، مقالات نوآورانه مرتبط با زمینه مهندسی اویونیک (برق، الکترونیک، کنترل، مخابرات، ناوبری، سخت‌افزار و نرم‌افزار مرتبط با تمامی کاربردهای هوانوردی) در قالب فرمت ارائه‌شده مقالات مورد بررسی و پس از تایید کمیته علمی ارائه خواهند شد. همچنین در کنار حضور متخصصین، نمایشگاهی از دستاوردهای شرکت‌های صنعتی و دانش‌بنیان در حاشیه این همایش برپا می‌شود. امید است برگزاری این‌گونه همایش‌ها باعث همگرایی بیشتر صنایع و دانشگاه‌های بزرگ کشور گردد. شایان ذکر است که این دوره از کنفرانس همزمان با ششمین دوره کنفرانس رادار و سامانه‌های مراقبتی ایران در ۲۹-۳۰ آبان برگزار می‌شود.